Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το Sword Art Online: Replication

*
Κατά την διάρκεια του Dengeki Bunko Ball Festival 2017 στο Τόκιο, η Bandai Namco δημοσιοποίησε πληροφορίες για το Sword Art Online: Replication, ένα VR project βασισμένο στην δημοφιλή σειρά. Οι παίκτες θα ελέγχουν έναν πρωτοεμφανιζόμενο χαρακτήρα ο οποίος θα συναντήσει την Mist στον κόσμο του Aincrad ενώ το παιχνίδι θανάτου βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να προστατευτεί η Mist με οποιοδήποτε κόστος εν μέσω πολλών κακουχιών. Τα σχετικά σκίτσα δείχνουν καλοδουλεμένα, σε αντίθεση με τα 3D μοντέλα που βρίσκονται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Η VR φύση του Sword Art Online: Replication και η συνεργασία των developers με την NTT Docomo αποτελούν για πολλούς, αντενδείξεις κυκλοφορίας του τίτλου στις οικιακές κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*